Tonen var ganska skarp ändå…

… alltså tonen jag gav mig själv i förrgår (att jag ska sluta springa om jag får ont i knät), för jag slutade faktiskt springa efter 4km imorse när jag tog min morgonrunda.

Även den här gången började det göra ont i knät strax efter 3km och med de sista fyra-fem hyfsat smärtsamma löprundorna färska i minnet så var det bara att lyssna på kroppen och sluta springa.
Jävligt irriterande när man har flow, men jag tröstade mig med att jag skulle ju ändå träna brottning på kvällen – vilket jag förvisso gjorde, men inte fullt ut. Fick fan ta mig ont igen (!). Jag gjorde några av övningarna som jag fick av min sjukgymnast för några år sedan. Ska fortsätta göra detta 3-4 gånger i veckan. Ska oxå vila ett par dagar extra och springa igen tidigast lördag eller söndag. Så får vi se.
Håll tummarna folket. Det är så viktigt för mig att kunna springa. Och nej, detta är ingen träningsblogg, men löpning är en mycket stor del av mitt liv.

Nu searcha kandidater, tata!

Comments are closed.

Arkiv