Löpning, godis & meningen med livet

Running är verkligen min terapi. Jag älskar att börja dagen med en löprunda. Eller avsluta den med en löprunda. Det beror på hur min dag i övrigt ser ut, om jag har mycket på jobbet, eller om jag tränar brottning på kvällen. Eller om jag behöver sova länge.. vilket jag ändå nästan aldrig gör längre.

Idag, den 1a maj har jag inga planer förrän senare och då passar det ypperligt att ta en lång runda. Det blev 10km igen, jag sprang tian häromdagen oxå. Jag brukar inte springa två tior på raken, utan jag brukar springa mellan 7-10km varannan dag men försöker se till att jag springer åtminstone en tia i veckan. Nu blev det alltså två tior efter varandra och jag känner i mitt knä att nästa löprunda inte bör vara längre än 6-7km.. har tyvärr haft lite känningar i mitt vänstra knä och jag tror att det är för att jag har sprungit en del på asfalt.
Nåväl, det går över. Det måste det.

… och såhär brutalt mycket godis blev det över efter påskfirandet hemma hos mig..

Jag som inte ens äter godis, choklad, kakor & sånt längre. Har inte gjort sedan den 1/9, med undantag för några få dagar mellan jul & nyår. Shit, det är 8 månader!!
Det är inte längre en kamp att avstå, men inte heller a walk in the park. Jag har inget sug längre, men rent identifieringsmässigt känns det konstigt; jag är ju en godisätande människa by nature. Min profil är en sån som älskar lösgodis, choklad och glass. Och semlor.
Sa till mig själv på nyår att nästa gång jag fick äta godis var i Grekland. Men jag har redan varit två gånger i Grekland sedan årsskiftet, i mars och i april och ändå inte ätit. Varför? Innerst inne visste jag att jag menade ju till sommaren.. hahaha!
Jaja, återstår att se när jag ”ger efter”. För jag kommer att äta igen. Eftersom jag vill.

.. och så älskar jag det här halsbandet som jag fick av min soulmate

Symboliserar mig och mina döttrar <3 meningen med livet.

Nu grill med fantastiskt sällskap!
Visst har jag sagt att livet är underbart?

Tata 🙂

Comments are closed.

Arkiv