Hon har gjort det igen… <3

Cornelia alltså. Tjejen som jag anställde 2006 och som jag behållit kontakten med genom alla år.
Vad hon har gjort? Skrivit snälla saker om och till mig. Igen.
Det har hon gjort flera gånger, bla här, här och här (vår reunion :)) kan man läsa om det, och jag blir så himla stolt, glad och framförallt rörd varenda gång. Hon är så himla snäll som berättar sånt här. Cornelia är oxå grym på att hylla och lyfta folk, som ni märker.

Cornelia gästbloggade hos mig för hundra år sedan och då skrev hon såhär:
”Jag träffade Bella första gången sensommaren 2006 på en anställningsintervju. Hon var chefen och jag var den som sökte jobbet. Jag fick det såklart, säger jag ödmjukt som Bella själv skulle sagt.
Hon var min chef under en stormig tid för det företag vi då jobbade på, men få människor rider ut stormar med sådan bravur som Bella!
Med ärlighet, målmedvetenhet och ett gigantiskt hjärta kryssar hon genom livets upp- och nergångar.
Hon är för alltid en av mina största förebilder och jag känner mig hedrad över att nu få gästblogga här.

Häromdagen skrev hon detta på sin litemerarosa-instagram:

Så jäkla glad jag blev. Riktig, riktigt glad. Och rörd.
Jag är så ödmjukt tacksam och fortsätter försöka vara en bra chef och ledare, men framförallt en bra person, i mitt jobb. Jag vill göra rätt saker.
Men i allra första hand vill jag vara världens bästa mamma. Och sen världens bästa dotter/syster/moster/faster till min familj. Och allt annat efter det 🙂

Litemerarosa hittar du inte bara på Instagram utan även här, och det är en sajt för dig som gillar resor och livsstil. Du blir inspirerad att leva lite mera rosa helt enkelt (läs, få mer glädje i vardagen).

Nu tillbaka till det jag gjorde innan, dvs leta kandidater. Ja, på en söndag kväll och på självaste påskdagen. Tur att jag älskar mitt jobb 🙂
Tata alla fina människor!

2 Responses to Hon har gjort det igen… <3

Arkiv