Dömd till dödsstraff

Jag alltså. I en dröm. Puh.
Jag drömde att jag hade gjort en liten skitsak, kommer inte ens ihåg vad, men jag blev dömd till döden för att man ville set an example. I avskräckande syfte. Mitt brott var verkligen inte i paritet med straffet.
Kommer oxå ihåg vad jag önskade mig till min sista måltid: Ben & Jerry-glassen Blondie Brownie Core (!). Herregud.
Jag fick inta min sista måltid i ensamhet och sedan skulle jag avrättas med en giftinjektion. Men inte ens i mina drömmar kan jag tydligen tänka mig att ta en nål utan EMLA-kräm, så därför bad jag om EMLA och det fick jag. Herregud igen.

Jag blev såklart tvungen att kolla upp i min grekiska drömtydarbok vad det betyder och det var ingen uplifting läsning:

Kortfattat: ”om man drömmer att man sitter i fängelse kan man förvänta sig elände, typ. I vissa fall kan fängelsevistelsen innebära att man blir av med sitt elände, men bara om man antingen rör sig fritt där inne, eller är på väg ut från finkan”.

Well, jag varken rörde mig fritt eller var på väg ut. Iallafall inte levande. Shit alltså. Vilken sjukt obehaglig dröm. Riktigt, riktigt läskig alltså.
Min mamma brukar alltid säga att om inget händer dagen efter drömmen så kommer inget att hända alls. Och inget har hänt, varken dagen efter eller dagen efter det.
Snälla gud, låt inget hända folk jag älskar.
Jag är förhoppningsvis off the hook. Puh. Igen.

En löprunda skildrar alltid tankarna och allt känns genast mycket bättre.
Tacksam <3

Comments are closed.

Arkiv