Äntligen helg!

Jag är så trött.
Som jag har längtat efter att få sova ut på morgonen. Fastän jag faktiskt inte längre sover särskilt länge. Så det jag egentligen längtar efter är att inte ställa klockan och få sova tills jag vaknar. Men, jag vaknar ändå alltid tidigt. Ungefär lika tidigt som när jag ska gå till jobbet. Lönt, liksom.

Det har varit mycket på jobbet och det har varit lika mycket efter jobbet. Varenda kväll denna veckan. Utöver mina obligatoriska löprundor och brottningsträning har jag varit bokad på något varje kväll. Hockey, styrelsemöte, födelsedagsfirande mm. Bara roliga saker förvisso, och sånt jag vill göra. Men ibland blir det too much.


På träningen. Hoppade hopprep. Maria Lindberg hade varit stolt över mig 🙂


Min fina systerson Dimitris följde oxå med på träningen och tittade på. 

.. och nästa vecka ser inte mycket bättre ut, varken på jobbet eller efter jobbet – men som vanligt vet ni att jag inte klagar. Jag älskar ju mitt jobb!

.. och jag kommer bli fint belönad i form av en ledig långhelg – det ser jag mycket fram emot.. 🙂

Nu sova! Ja, klockan 21.30 på kvällen, haha.
Tata alla fina människor och trevlig helg! <3

Comments are closed.

Arkiv