”Förväxlingen”, igen!

För ca 2,5 år sedan började jag se en turkisk serie på SVT, Förväxlingen, jag skrev om det här och här. SVT hade tydligen bara köpt in 100 avsnitt, alltså en säsong, och den såg jag på nolltid. Sen hörde jag inte mer om det – dvs fram till för någon vecka sedan när jag av en ren slump råkade se att SVT har börjat sända serien igen, och var nu uppe i säsong 3 (!). Jag försökte förtvivlat hitta och titta på säsong 2 men jag hittade inte. Jag fick alltså börja från början på säsong 3 och där är jag nu.

Människorna är om möjligt ännu snyggare, pappa Cihan är så snygg, mamma Dilara är classy som få, underbara dottern Cansu får mig fortfarande att gråta, sonen Ozan har flippat ut lite men är nu på rätt spår igen och dottern Hazal (i gult) är forfarande lika elak.
Mamma Gulseren är tydligen död och så har det kommit till en hel del nya karaktärer, några snälla, men ännu fler som inte är lika snälla…

Jag älskar den här serien. Den har verkligen allt: vackra människor, fina omgivningar, drama, avundsjuka, kärlek, hämnd, död, mm, mm.
Påminner mig så mycket om Grekland oxå, deras sätt att tala och vara.
Som sagt, älskar serien och rekommenderar den varmt.
Nu ska jag titta vidare, tata <3

Comments are closed.

Arkiv