IKEAs fyndhörna is da shit

… IKEA i helgen…
Där har jag fyndat många saker och jag har aldrig varit på IKEA utan att besöka fyndhörnan. Det är inte så att jag hittar något varenda gång jag är där, men ändå hyfsat ofta. Denna gången fyndade jag blandannat en vit lampskärm som jag gillar, plus en guldfärgad lampa som jag har i sovrummet.
Sist jag fyndade något var nog den där gula fåtöljen för något år sedan.


Efter inköp av lampor, dörrmatta, servetter, värmeljus och en massa annat smått och gott blev det fantastiskt god mat på Shamiat vid Triangeln. Syrianskt och libanesiskt kök, sååå gott! Alltså, riktigt gott. Rekommenderas och ska definitivt besökas igen.

En bra helg helt enkelt …
… och självklart har jag hunnit med en löprunda oxå.

.. och faktiskt även en lång powerwalk på nästan 2 timmar.
Livet är fantastiskt <3

Tata alla fina, smile, våren är på väg!

Comments are closed.

Arkiv