Har ni sett Dirty John-serien på Netflix?


Jag har. Och Dirty John är en spitting image av min första kärlek I (eller H om man vill). Jag ryggade faktiskt nästan tillbaka av den extremt slående likheten. Sjukt lika är dom! Och snygga.. även om åsikterna om huruvida min första kärlek var snygg eller inte, definitivt går isär bland mina vänner, hahaha. Jag tyckte förstås att han var det snyggaste som fanns.
Fast man ska ju inte pay så mycket attention till utseendet som de kloka säger. That fades away. Men brains däremot, det remains. Om det fanns överhuvudtaget, alltså.
Nåväl.
Min första kärlek var iallafall inte en fullblodspyskopat och komplett sjuk i huvudet som Netflix-Dirty John är i serien. Även om åsikterna går isär där med, hahaha. Nä, jag bara skojar. Han var inte sjuk i huvudet. Bara lite svartsjuk. Och det var jag med.

Det var alles för idag. Nu kan ni gå tillbaka till det ni gjorde innan.
Tata folket, kom ihåg att leva livet <3

Comments are closed.

Arkiv