Stoppa pressarna! Jag har varit i Luleå!

Ofattbart, eller hur! Hahaha. Jo, det är sant. Jag, som nästan alltid fryser, har faktiskt varit i Luleå förra helgen. Den här gången hade inte jag den snyggaste väskan..

.. BrottarAnnas träningsväska var snyggast, hehe.
Anna var oxå anledningen till att vi åkte till Luleå, hon tävlade i SM. Första gången, yngst, och fick möta tre år äldre landslagsbrottare. Det hade varit konstigt om hon hade åkt därifrån med guldet i bagaget, istället kom vi hem en erfarenhet rikare och i våra ögon är Anna alltid en vinnare <3

Med en av sina tränare, Ulf Kingen Kingberg


Vilken tur att hon tävlar på olika orter i Sverige men även i olika länder, nästa månad är det både Grekland och Tallinn med Skånelaget. Grekland har jag ju varit i hundra gånger, men inte i Serres, dit vi ska i mars. Alltså jag har varit i Serres, men det var flera år sedan sist. Och Tallinn, eller Estland överlag, har jag inte varit i.

Om det var kallt i Luleå? Som fan. Och ändå var det ”bara” -10 grader. Veckan innan var det minsann -27. Det hade jag förmodligen inte överlevt…
Här har ni bildbevis oxå 🙂… det var jättefint i Luleå, men jag kommer med största sannolikhet aldrig åka dit igen. Iallafall inte på vintern. Kanske om det är sommar och varmt. Och definitivt om Anna ska tävla där igen <3

Comments are closed.

Arkiv