Falska sedlar i omlopp …


.. som SVT gjorde ett reportage om, när jag kom gåendes inne på Emporia och fick frågan om jag ser skillnad på äkta och falska sedlar.
Faktum är att jag kan nog inte det.. dåligt, jag vet.
Men jag vet knappt hur de nya sedlarna ens ser ut – eller de nya mynten för den delen (på tal om mynten så skämde jag ut mig i affären när jag försökte betala med gamla mynt, flera månader efter att dom hade gått ut…).
Till mitt försvar, jag har aldrig kontanter på mig. Men gud så ihåligt argument. Det borde tillhöra allmänbildningen att veta hur man skiljer äkta från falska sedlar. Och jag är ju både hyfsat allmänbildad och normalbegåvad, därför lovar jag härmed skärpning.

För den som vill se klippet (om det finns kvar).
https://www.svtplay.se/video/20841296/lokala-nyheter-skane/svt-nyheter-skane-24-jan-21-46-2?start=auto&tab=2019

Ca 1.20 in i programmet 🙂

Tata fina folket, vi ses i vimlet <3

Comments are closed.

Arkiv