… och idag är det tydligen årets fattigaste dag

Där ser man. Häromdagen var det årets deppigaste dag och idag är det årets fattigaste dag.
Man blir ju alldeles matt. Tur att jag varken är fattig eller deppig, annars hade väl denna veckan i januari varit helt olidlig.

Däremot påminde facebookminnen mig om att jag såhär års för exakt 4 år sedan bröt mitt nyårslöfte, bara drygt tre veckor in i januari… Well, det kan man ju bli deppig över om man vill, men inte jag. Vadfan, man lever bara en gång. Och jag minns fortfarande hur god den där lakrits crème-bruleen var…
Det var definitivt värt det!

Men so far – *peppar-peppar* har jag inte brutit mitt nyårslöfte. Jag har inte varit sugen helt enkelt. Nästa gång jag kan äta godis o sånt igen, är när jag är i Grekland. Faktum är att jag ska till Grekland redan i mars.. men om jag ska vara ärlig, och det är jag ju alltid, så var det till sommaren jag menade… vi får se hur mood of the day är när jag väl befinner mig i Grekland i mars… dagsformen får avgöra.

Tata kära vänner, jag hoppas att ni varken är deppiga och/eller fattiga, och är ni det, så önskar jag er att ni snabbt tar er ur det <3

Comments are closed.

Arkiv