Igår var det tydligen årets deppigaste dag

… ”Blue Monday” som det tydligen så fint heter.
Men du kom upp ur sängen, även om allt kändes kallt, mörkt, grått och trist? Fastän du förmodligen har ont om pengar efter julen? Och så har du ovanpå allt dessutom med största sannolikhet redan brutit ditt nyårslöfte? Inte konstigt du är deppig! Det hade varit konstigt om du inte var det!
Men du överlevde! Du läser ju detta, alltså är du alive and kicking. Eller kanske bara alive 🙂

Personligen har jag inte känt av några ”Blue Monday”-vibbar. Jo förresten, jag kanske får lite känningar när jag vaknar upp till det här jäkla slasket efter snön som envisas med att komma tillbaka lite då och då. Och då inte bara den 21 januari som är den officiella deppiga dagen, utan varenda jäkla dag som inte är helt snö- och slaskfri!

Ni vet att jag skojar va? Jag är tacksam för varje dag som jag får förmånen att vakna upp till en ny dag. Snöslask or not. Fast jag hade föredragit inget slask.
Jag är oxå tacksam för varje dag som jag inte bryter mitt nyårslöfte, som är inget godis, glass, choklad o sånt förrän till sommaren.

Och jag önskar och hoppas att fler är som jag, dvs för det mesta inte mottagliga för deppiga dagar.
Favorit i repris:

.. och vad som alltid hjälper om jag nu skulle råka ha en deppig dag: I simply go for a run!

#runningismytherapy, remember? It really is!

Ta nu hand om er kära medmänniskor, and keep the faith <3

Comments are closed.

Arkiv