Mina skor som någon hade ματιαξειτ

Remember mina fina skor som jag köpte förra året i Paris och som gick sönder?

Well, jag fick ju ett nytt par. Som dessvärre oxå gick sönder efter ett par användningar 🙁


Jag orkade inte kontakta affären i Paris igen så jag gick helt enkelt till den skomakaren som anses vara bäst i stan (och som jag lagt måååånga pengar på genom åren.. ett tag var det säkert mina klackar som gjorde att han gick runt, haha). Men han sa att det inte finns något han kan göra. Han kunde helt enkelt inte laga mina skor eftersom han sa att dom kommer gå sönder igen.

Men, så åkte jag till Grekland i slutet på oktober och tog med mig skorna på vinst och förlust. Tack gode gud att jag gjorde det – och att jag tog båda skorna.. först tänkte jag bara ta den skon som var sönder..
Skomakaren i Grekland hade förslag på vad han ville göra och när jag undrade om det var en så bra idé, så tittade han strängt på mig och undrade om jag ifrågasatte hans profession, hans yrke!?! Shit.. nope, det vågade jag inte göra, hahaha.. och såhär blev resultatet:

Vad han gjorde? Han klistrade fast två tunna skinnbitar längs remmen! Man ser inte ens att det är ditklistrat. Man tror att skon ser ut så! Och oavsett, jag är sjukt nöjd så jag bryr mig egentligen inte om det syns eller inte. Jag vill bara kunna använda mina skor.

… och jag vet inte om jag vågar berätta hur mycket det kostade… förmodligen kommer ingen tro mig… iallafall skämdes jag när jag betalade…

Två euro.
Ja, ni läste rätt. Dio, two, zwei, dos, kaxi – ja, 2 euro!!! Tjugo sketna spänn. Gratis ju.

Fortsatt trevlig helg alla fina <3

Comments are closed.

Arkiv