I´m too old for this shit…

… alltså att hålla igång fredag OCH lördag, med bara ca fem timmars sömn per natt.
I fredags hade jag middagsgäster hemma och igår var jag på fest (jag däckade förvisso på soffan i lördags runt 14-tiden.). Och idag var familjen på middag hos föräldrarna, Fars dag ju.

På festen i lördags serverade min kompis en riktigt god middag, indiskt. Älskar det!

.. och på festen var även Linda – jag och Linda var kollegor på Kellys för hundra år sedan! Jag var chef i Malmö och hon chef i Göteborg och vi kom jäkligt bra överens. Jag gillade Linda så mycket. Vi har inte setts sedan dess, alltså runt 2006-2007 någonstans. Shit. Så kul att träffa henne efter så många år.
It´s a small world mina vänner… it´s_a_small_world

… och oavsett hur trött jag är, en löprunda hinner jag alltid med. Denna gången blev det en sjua. Härlig runda till havet och tillbaka.

Nu planera kommande vecka – och den är intensiv…

Tata alla fina människor <3

Comments are closed.

Arkiv