#Runningismytherapy & memories <3

It really is! En hashtag jag ofta använder på min instagram.
Nedan bild togs idag när jag & Ebba sprang sjuan i Bokskogen igen (vi sprang i lördags med och så ska vi tillbaka till helgen igen).


Älskar bokskogen! Så härligt att springa där. Man känner verkligen att man lever efter en runda med alla backar i tid och otid, pust.
Efter denna synnerligen härliga löprunda åkte jag & Ebba hem till mig och åt linssoppa, oliver och valnötsbröd. Så himla gott, i all sin enkelhet.

Senare på kvällen hittade jag några gamla foton och såg detta på mig från sommaren 1987, jag är 17 år och vi var antingen i Kalithea, Halkidiki eller Asprovalta.

Jag tror iallafall att jag är 17 på bilden eftersom jag har på mig mitt kors (tror att det är mitt kors iallafall?), och det blev jag av med när jag var på Michael Jacksons konsert juni 1988 i Göteborg.. sommaren 1988 var jag alltså 18 år så bilden kan inte vara tagen då.
Hade biljett till båda föreställningarna men gick bara på den ena, minns jag.

… och fråga inte varför jag hade på mig smycken överhuvudtaget när jag skulle på konsert… jag har inget bra svar.. men shit vilken konsert! Kan vara den absolut bästa jag någonsin varit på. Så när jag såg Michael Jackson för andra gången nästan tio år senare, 1997 i Köpenhamn, hade jag inga smycken alls på mig. Tur att man lär sig, hahaha.

På tal om MJ… två av mina favolåtar..

https://www.youtube.com/watch?v=X27PPFPDvNY

.. precis såhär, som i ovan sista video, öppnade han Köpenhamn-touren, han landade med en rymdfarkost på scenen. Går inte att beskriva upplevelsen. Man måste ha upplevt det själv. Precis som öppningen 1988 i Göteborg. Shit vilka minnen! Jag ryser av välbehag!

Sa jag två av mina favolåtar, förresten? Well, jag älskar alla hans låtar, omöjligt att välja två.

Håll till godo! MJ forever <3

Comments are closed.

Arkiv