The Bachelor is back!

Here we go again. The Bachelor på Sjuan is back!
Detta årets Bachelor heter David, är 33 år och polis från Göteborg. Jag tycker inte han är någon knock-out, men visst, det är ju något speciellt med män i uniform… (även om han inte har den på sig under inspelningen), och faktiskt även med dialekten göteborgska – coolaste dialekten i Sverige!

På tal om inspelningen: detta årets Bachelor spelades in i Grekland 🙂
Ska som vanligt bli kul att kolla. Och fortsätta förundras över att det faktiskt finns folk som anmäler sig till detta. Nej, jag är inte dömande. Bara jäkligt undrande.
Av någon konstigt anledning tänker jag alltid på min exsambo A när det är Bachelor. Han kunde aldrig fatta att jag tittade på det (eller på Glamour och Dr Phil…😂).. nä, jag kan inte fatta det heller, men jag kollar. Vadfan, det är ju ändå roande, hahha!

Hursomhelst, jag har fått en ny provisorisk framtand – men även tid för operation i slutet på november. Denna gången tänker jag inte fega ur utan fullfölja behandlingen och skaffa mig det där jäkla implantatet en gång för alla.

.. och så har jag haft vänner över på middag och min Elena ville ha lax, så lax blev det <3
Laxgryta, för att vara mer exakt, som faktiskt blev riktigt god!

…. avslutningsvis, det är min fantastiska pappas födelsedag idag ❤ älskar honom så! Bästa pappan!

Comments are closed.

Arkiv