”Jag har ljugit för dig”…

… så välkomnade min barndomsklasskamrat Paola mig när jag kom hem till henne på middagen hon bjudit in mig till häromdagen …
Okeeeeej, tänkte jag… jag hade sett framför mig en mysig middag med oss två, vi har inte träffats på säkert 10-15 år (!!), så nu var jag sjukt nyfiken på vad hon hade ljugit om..

När jag klev in i huset så möttes jag först av Paolas döttrar, sen av ytterligare några tjejer som jag aldrig träffat förut. Okej.. vad handlar detta om..? De andra var lika ovetandes som jag – alla trodde dom skulle ha en middag på tu man hand med Paola.
.. och som ni ser nedan är Paola fortfarande ett proffs när det gäller bjudningar – det har hon alltid varit!

Jo, det visade sig att Paola hade en baktanke. Hon ska nämligen gifta sig och vi som var inbjudna till henne den kvällen skulle alla få en uppgift till bröllopet. Jag får dessvärre inte avslöja vilka uppgifter vi har, men jag kan säga att jag är djupt ärad.
Vi är alltså Team Bride!
Nedan med Paolas döttrar Emelie & Julia.


… vi fick oxå en fin liten presentpåse med saker vi kommer behöva till den stora dagen <3

Vilken kväll det blev! Detta hade jag såklart överhuvudtaget inte ens tänkt på, att Paola ens ville ha mig på sitt bröllop – och då inte ”bara” som gäst. Jag menar, vi har inte setts IRL på hur länge som helst, men såklart följt varandra på facebook. Jag är extremt hedrad över rollen jag tilldelats. Bästa rollen – och det tycker alla om sina roller, för det är verkligen bästa rollerna utifrån vilka vi är, som vi blivit tilldelade! Kan dessvärre inte avslöja mer 🙂
Det blev en kväll med många skratt och en del glädjetårar.
Shit så glad jag är att vi har connectat igen efter så många år! Paola och jag gick alltså i samma klass på Rosengårdsskolan, på låg- och mellanstadiet och vi bodde båda på ”förstagården” under några år och sprang in och ut hos varandra hela tiden. Sedan flyttade vi till Ramels väg 19, som låg mellan tredje och fjärde gården, men vi fortsatte leka ändå.

To be continued. Bröllopet är i augusti nästa år och det kommer krävas några möten däremellan.

Trevlig helg när det är dags alla fina människor <3

Comments are closed.

Arkiv