Man går aldrig tomhänt från morsan

.. speciellt inte när hon gjort gemistés piperiés, alltså fyllda paprikor. Mums!

Så ikväll var jag hos morsan på middag och fick även med mig mat hem – det får man alltid <3
Mamma ringer och informerar när hon tillagar våra favoriträtter. Aaaaahh, min mamma alltså.. hon är bara bäst.

Jag har haft huvudvärk from hell i två dagar. Jag som så gott som aldrig har ont i huvudet har haft det två gånger inom loppet av några månader.
Jag kunde knappt ens öppna ögonen igår så ont jag hade, men ikväll var jag så rastlös att jag helt enkelt var tvungen att komma ut och springa. Så det gjorde jag. I mina nya zebra-träningstights, hehe. 7 härliga kilometer blev det. Kändes så gött.

(noterar ni min nya leopard-rattmuff nere till vänster på bilden förresten? Säkert den fjärde eller femte muffen jag köper. Från Biltema. Dom slits ganska ofta..).
Iallafall. Efter morsan åkte jag hem till syrran och hjälpte sötaste Dimman med engelskaläxan. Han är så grym min fina systerson <3

.. fast mest synd i dagens inlägg, är det om lilla BrottarAnna, som drog på sig en knäskada i helgens tävlingar i Helsingborg. Här är vi på akuten, som hon fick åka ambulans till.

.. och här från ikväll. Med sina följeslagare de kommande veckorna, kryckorna.

Hon är vid gott mod ändå.. förhoppningsvis har hon inte dragit varken korsbandet eller ledbandet. Det kunde man inte se tydligt eftersom Anna totalvägrade att låta doktorn tömma hennes knä på blod. Shit, det har jag full förståelse för att hon vägrade.. Inget är brutet iallafall.
Hoppas, hoppas att hon snart blir bra. Tanken är att hon ska tävla med Skånelaget i Tyskland vid två tillfällen, i oktober och november, och i februari är det SM i Luleå…
Vi får se som sagt.. håll tummarna folket!

Önskar alla fina en härlig kväll <3

Comments are closed.

Arkiv