Livet är en fest.. men det går i 190!

September har gått i en rasande fart. Jo, jag vet att månaden inte är slut än, men nästan. Och jag kan knappt fatta var tiden tagit vägen. Jag har haft fullt upp på jobbet – och det klagar jag aldrig på, det vet ni, för jag älskar mitt jobb och alla mina uppdrag.
Fast oavsett hur fort tiden går, så finns det alltid tid för löpning varannan dag…

Imorse sprang jag tex 7km.

Det finns oftast tid för shopping…

Ovan army-klänning blev jag kär i vid första ögonkastet! Köpte den sista på Wågat&Schöönt men jag vet att butiken, som ligger på Linnegatan 26, på Limhamn i Malmö, fått in flera klänningar. Om man är intresserad (vilket flera av mina väninnor var!).

.. och framförallt finns det alltid tid för återhämtning!

Jag behöver mina återhämtningsventiler. Löpning är en sak som jag absolut behöver. Att bara få ligga på soffan och läsa en bra bok eller kolla på Netflix behöver jag oxå få göra.
Eller att jobba hemifrån ibland. Jag är så tacksam att jag kan styra det själv.

Idag är tex en sådan dag då jag jobbar från soffan. Faktiskt igår eftermiddag med. Har ganska mycket på alla mina uppdrag och då behöver jag få jobba ostört. Och gärna i pyjamas 🙂

Tata alla fina människor, njut nu ordentligt av sista veckan i september!

Comments are closed.

Arkiv