Från IP till Budapest!

… IP som i Intellectual Property alltså. Det vet väl alla vad det är?, säger jag lite malligt, nu när jag kan lite mer om detta, hahha. Jag har modererat en IP-workshop för AWA, som är ett ledande företag inom immaterialrätt, alltså IP.
Det här var modigt av både AWA och mig. Av AWA för att jag som inte var alls insatt, fick frågan (vilket många tyckte var ett grymt smart drag av AWA, och jag håller med!) och av mig för att jag tackade ja. Jag gillar ju att utmana mig själv. Och IP är faktiskt jäkligt intressant, upptäckte jag. Ja, stort och brett men oerhört intressant, nu när jag faktiskt vet lite mer om det.

Min extremt kompetenta panel: Ebba Fåhreus, CEO Smile Incubator (som oxå är en god vän), Louise Jonshammar, attorney at Law och Niklas Mattsson, pattern attorney från AWA, samt David Bejker som är CEO på Affibody.

Uppdragsgivarens ord värmde så gott, jag citerar delar: ”Du fixade uppdraget galant! Modigt av dig att ta dig an uppdraget. Imponerande! Vi återkommer när vi behöver en eminent moderator nästa gång.
Åååååh! Jag blev såååå glad! <3

Och nästan direkt efter moderatorsuppdraget var det dags att överraska syrran med en resa till Budapest! Hon har ju fyllt 40 och det skulle firas med en helg iväg. Så vi var några stycken som planerade och åkte.
Det började med att jag kidnappade henne hemifrån efter jobbet för att se inspelningen av Robins. Därefter blev det överraskningsmat på Escama med ett gäng tjejer, och sen sov syrran och jag på Malmö Live!


.. som överraskade med riktigt fin fruktkorg då dom visste att min syster fyllt år. Det kallar jag service.
Morgonen därpå blev vi hämtade av Patti, Anna och Happy för avfärd till Sturup. Syrran visste fortfarande ingenting. Hon visste att hon inte skulle på konferens iallafall, hahah – på tal om det, Doras chef har varit ytterst behjälplig och hon fick det oxå lite hett om öronen när Dora ville boka annat på fredagen då hon skulle på ”konferens”. Det löste sig iallafall 🙂
Hursom, väl ute på Sturup mötte vi upp med min soulmate Alexia, som oxå skulle med på resan.

Budapest visade sig från sin bästa sida! Det var varmt och soligt, och shoppingen var riktigt bra!

… nedan bild skrattade vi gott åt, hahah. Min kompanjon Pattis man Peter har gjort nedan montage, han är riktigt grym!

.. originalet 🙂

Vi åt god mat och speciellt på nedan ställe var personalen supertrevlig. Vi åt den godaste foie gras ever!
(fast nu när jag vet hur det går till att få till gås- eller anklever tänker jag aldrig mer äta det). 

.. och på söndagen var det dags att åka hem!

.. med ytterligare ett montage från Peter, hahahha

En alldeles underbar helg <3 Min syster var glad och det är det viktigaste!
Nu är det back to reality igen! Speaking of that…

Min favolåt back in the days!
Tata fina folket, önskar er en underbar vecka!

Comments are closed.

Arkiv