Singing in the carJag älskar att sjunga högt i bilen och gör det alltid så fort jag sätter mig bakom ratten, men vanligtvis när inga andra passagerare är med. Denna gången var min dotter med som fotade när jag gick all in, hahaha.

Jag har för övrigt sjukt mycket att göra, därav min frånvaro på lite mer än en vecka (ni är så snälla som undrar var jag blir av om jag inte skriver på några dagar). Söta ni.
Just nu skriver jag manus till mitt AWA-gig, jag ska leda deras IP-workshop på Nordic Life Science-dagarna i Stockholm nästa vecka. Håller alltså just nu på att lära mig allt om patent, immaterialrätt, varumärke, design mm – samtidigt som jag rekryterar för fullt OCH parallellt kör mitt Region Skåne-uppdrag. Puh!
Jag fyller mina dagar som ni förstår.
Efter nästa vecka blir det förhoppningsvis lite lugnare.
Until then, behave folket, tata!

Comments are closed.

Arkiv