🤮🤮🤮

Jag lyckades ändå vara i Grekland i flera veckor utan att springa på den största idioten som dessvärre oxå är här samtidigt som jag. Min fd så kallade väninna, ni vet den där korkade lilla smutsen (bokstavligen lilla) som jag skrivit om vid ett par tillfällen, bla här.
Jag var ute på stan med min syster häromveckan och när vi var på väg ut från en affär så möttes jag öga mot öga, eller ja, öga-mot-öga är en grov överdrift, hon når mig till midjan, den här lilla smutsen är 1,10 lång med armarna uppsträckta. 1.10 bred oxå hann jag oxå konstatera när hon rullade in i affären.
Jag utbrast ”vilken tur att vi sticker nu”, eller något sånt, och den feta lilla smutsen ska ha sagt ”oh ja”, enligt min syster. Jag hörde inte att hon sa det. Tur var väl det, annars kanske jag hade kläckt ur mig något mer.
Vilket såklart är så under min värdighet. För att inte nämna att hon inte ens är värd besväret att kommenteras. Men tyvärr kunde jag inte help myself utan det kom spontant (och jag är hyfsat stolt över att jag inte klappade till henne för två år sedan och planterat henne på plats med ett enda slag). Det om något hade definitivt varit under min värdighet för den fula, korkade feta smutsen är såå inte värd att ta ett straff för.

Nåväl, jag får väl hoppas på att jag slipper se hennes fula tryne framöver.

Nu tillbaka till det jag gjorde innan, nämligen bada i Pefkochori!

Tata folket, jag önskar alla fina människor en härlig dag!

2 Responses to 🤮🤮🤮

Arkiv