Idag var en fantastisk dag!

… fick veta att en av mina vänner sedan trettio år tillbaka INTE har cancer. Jag grät av lycka och lättnad ❤
Jag har varit så ledsen – tänk då min väninna!! – och detta beskedet var så välkommet 🙏🏼 tack gode Gud! Detta ska definitivt firas när vi alla är samlade efter semestrarna igen!

Idag har varit en dag full av reflektioner. Jag drack kaffe (igen) med två personer som har kommit att stå mig nära och som jag tycker så mycket om. Personer som jag egentligen inte har någon naturlig koppling till längre, men som jag ändå vill behålla i mitt liv. Trots att den naturliga kopplingen inte längre finns kvar. Och det är ömsesidigt, tack o lov. Ni vet, när det ”bara” är rätt. När man vet att man har med genuint fina människor att göra. Som har hjärtat på rätta stället. I sådana ”svaga” ögonblick kan jag ibland tänka what if… tänk om man hade kunnat vrida tillbaka klockan.. men sen hejdar mig och låter inte tankarna sväva fritt.

Jag är så tacksam för allt jag har. Tack universum!

Comments are closed.

Arkiv