Hur kan man ens bara överväga att rösta på SD?

Det övergår på riktigt mitt förstånd.
I synnerhet om man är kvinna, HBTQ-person, utlänning, flykting, invandrare – eller en tänkande person överhuvudtaget?
Jag förstår inte att någon tänker rösta på detta parti, men just ovan personer förstår jag på riktigt inte alls. Är dom dumma i huvudet?? Det är ju just dessa som SD vill ha ut! Och har man själv kommit hit som ekonomisk flykting eller ännu värre krigsflykting, hur fan kan man vara så ego och hjärtlös och inte unna andra människor samma chans?? Idioter.
Har man på riktigt förstått SDs syn på kvinnor, feminism, jämställdhet och hbtq-frågor? Har man förstått att SD är ett rasistiskt parti? Kan man ta till sig information? Är man ens läskunnig, till att börja med?
Eller tror man på allvar att ”allt är arabernas fel och när SD väl kommer till makten så åker alla araber ut och sen har vi inga fler problem i detta landet”. Herregud.. om man är så korkad och så naiv borde man fan inte ha rösträtt överhuvudtaget.
Förhoppningsvis har man inga små barn heller så att man kan överföra sina idiotiska och korkade tankar till de små stackarna.

Jag är uppriktigt nyfiken på vilken utbildningsnivå SDare har. Eller har alla gått ”livets hårda skola”? Och är man införstådd med faktumet att rasism och låg intelligens hör ihop? Det är vetenskapligt bevisat att rasism och låg intelligens hör ihop.
För man kan väl inte vara smart och ändå rösta på SD, tänker jag? Fast då kanske man heller inte kan klandra dom som tänker rösta på SD.. dom begriper ju inte bättre…
Jag tycker att dom som eventuellt tänker slänga sin röst på SD borde läsa den här artikeln ”SD borde oroa varje tänkande människa” och på allvar försöka ta till sig informationen. Om man kan, alltså.

Sen läste jag ett annat inlägg från en person, många SDare påstår ju att dom inte är rasister, så nedan text som jag hittade på FB är alltså för de som inte är rasister..

Till dig som inte är rasist, men tänker rösta på SD av andra skäl:
Kanske tänker du att de är bra för dig? Det är helt okej, du behöver till exempel inte vara rasist bara för att du är orolig för din pension.
– Då kan det vara bra att veta att SD’s politiska förslag gör det sämre för pensionärerna. Om jag vore pensionär så skulle jag definitivt inte rösta SD.

Du behöver inte heller vara rasist för att du är orolig att vår demokrati ska hotas av extremister.
– Fast SD är det riksdagsparti som vill begränsa den svenska demokratin mest. Ganska ordentligt faktiskt. Du kanske inte ens kommer att få lov att säga att du är orolig.

Du behöver inte vara rasist för att du upprörs över det som kvinnor utsätts för i vårt land.
– Det är bara det att SD vill flytta kvinnors rättigheter bakåt i tiden. Ungefär 100 år bakåt.

Du behöver inte vara rasist för att du vill ha hårdare straff och mer ordning i samhället.
– Fast, där har SD inga svar och inga förslag.

Du behöver inte vara rasist för att du är orolig för ditt jobb eller din A-kassa.
– Men i SD’s Sverige får alla lägre bidrag, sämre A-kassa och sämre socialt skyddsnät. Du också.

Om du tänker rösta SD så läs i alla fall partiprogrammet först. Kika på deras förslag så ser du om det kommer att bli bra för dig i ett SD-styrt Sverige.
Det kommer det inte att bli. Det vet jag med säkerhet. För det finns ingen som tjänar på SD’s politik, utom kanske SD’s partiledning. Så länge de inte tänker gå i pension, ha yttrandefrihet, skaffa barn, bo, jobba eller bli sjuka.

Du behöver inte vara rasist för att rösta på SD. Men om du kollar vad de vill så finns det ingen annan rimlig anledning. Och knappt det; deras realpolitik är ju dålig även för rasister, oavsett ålder, kön, religion, inkomst eller familjesituation. Den är faktiskt dålig för alla.

Dessutom är du ju inte rasist.
Så slösa inte bort din röst på SD i september. De fixar inte att regera.

Vi lever i världens bästa land. Jag älskar Sverige. Men helt klart måste vi ha strängare straff (och ev utvisning) för allvarliga brott och vi måste definitivt sluta dalta med kriminella. Det är inte förövarna det är synd om.
Och så vi måste sluta vara fega och ryggradslösa mesar  när det kommer till diskussioner kring jämställdhet och integration.
Alla som kommer hit ska vara införstådda med att alla människor är lika mycket värda och att det spelar ingen roll vad man har för religion, sexuell läggning eller vilket land man kommer ifrån. Vi har alla samma rättigheter – och skyldigheter!, ej att förglömma – oavsett vilken färg vi har på huden eller om vi har någon funktionsnedsättning.

Hur svårt kan det vara att vara medmänsklig?

Comments are closed.

Arkiv