Vilket väder va!

Alltså vilket väder vi har haft. Helt ofattbart. Så varmt kan jag inte minnas att det varit i Sverige tidigare – och framförallt inte såhär länge! Bara att go with the flow så länge det varar.

Det är oxå Pride denna veckan i Malmö. Regnbågsflaggor överallt och en massa glada färger – härligt 🙂


Utöver min egna politikerdebatt som jag modererade, så var jag på Scandic Triangeln och lyssnade på Camilla Gisslow, vars ena enäggstvillingdotter meddelade vid 4,5 års ålder att hon egentligen är en pojke.
Jag har lyssnat på Camilla tidigare, jag blev lika rörd nu som första gången. Hon har en fantastisk berättarröst och det hon säger är så viktigt. Har man möjlighet att lyssna på henne ska man definitivt göra det.

Nu chilla på stranden igen, tata alla fina människor <3

Comments are closed.

Arkiv