First we took Berlin …

… and then we went back to Malmö 🙂
Roadtrip med min Micaela och min systerdotter Anna! Vi körde till Berlin där Anna skulle vara med i en brottartävling. Vi hade en härlig resa och jag älskade varenda sekund. Hoppas ungdomarna oxå gjorde det <3


Väl framme i Berlin stannade vi på en bensinstation och när jag satte mig på trottoarkanten kändes det bekant…

Jag satt på exakt samma trottoarkant – vid soptunnan!, för ca 2,5-3 år sedan när jag & tjejerna körde till Grekland – vilket sammanträffande att vi hamnade på samma ställe!

Iallafall, when in Berlin så måste man ju turista lite om man har tid. Vi körde först till hotellet och lämnade våra grejer …


… åt på en lokal italiensk krog …
    
… och sedan körde vi till Alexanderplatz

Just det.. jag köpte oxå en väska.. Väskor är inte min ”grej” (skor och klänningar är däremot), men när jag ser en som jag bara måste ha, så köper jag den. Den här väskan från FREDsBRUDER blev jag förälskad i (tur att den var lite nersatt) till skillnad från Micaela & Anna, som inte alls var imponerade. Nåväl. Jag var som sagt imponerad, så jag köpte den såklart.

Söndagen var det GAMEDAY!
Invägning, check.

.. nedan Anna i blått i sin andra match, som hon oxå vann och gick därmed till final.

.. och nedan Anna i rött, i finalen.


.. som hon förlorade tyvärr. Inte helt rättvist, om jag ska vara ärlig. Hon fick inte minst fyra poäng som hon skulle ha (hon förlorade med två poäng) och hennes tränare var förbannad över det. Men jag har lärt mig att hemmabrottaren vinner alltid när det är jämnt. Samma med boxning. Är det två hyfsat jämna så vinner alltid hemmaatleten.

Med lite distans borde Anna iallafall vara supernöjd. Hon är bara 13 år. Detta var hennes första internationella tävling och hon kom tvåa! Dessutom i en viktklass över sin vanliga. Det är riktigt, riktigt bra. Även om Anna, vinnarskalle som hon är, inte ser poängen med att komma tvåa så kommer hon nog ändå inse att detta är riktigt bra.. Fast jag förstår henne precis, hehe 🙂

Underbar helg med mina tjejer, nu ser jag fram emot en ny vecka som är späckfull med bl a intervjuer, kundbesök och ännu en resa, denna gången till Polen och även denna resan är i sportens tecken: Maria Lindberg boxas i Warsawa!

Har jag sagt lately att jag älskar mitt liv? Well, det gör jag!

#ILOVEMYLIFE <3

Comments are closed.

Arkiv