Om jag är tankspridd?

Inte alls ofta. Faktiskt ganska sällan. Så gott som aldrig, om jag ska vara ärlig.
Men förra veckan hade jag några tankspridda moments – korta moments, tack o lov, för jag upptäckte snabbt vad jag hade glömt. Jag glömde mina bilnycklar i bilen, mina husnycklar i dörren (påminde mig om den gången jag hade glömt nycklarna i ytterdörren hela natten (!) och min dåvarande granne Kitty såg det och kom in på morgonen. Själv stod jag i duschen och höll på att svimma av rädsla när hon bara dök upp!).
Som sagt, jag kom på det snabbt.
Och eftersom jag så gott som aldrig är tankspridd fick jag helt enkelt ta ett steg tillbaka och samla mig. Så det gjorde jag. Och här är jag nu – definitivt back on track again.

Det finns heller ingenting som inte en ordentlig löprunda råder bot på. På bilden 6km senare 🙂

.. och så längtar jag till sommaren och Grekland… <3

Comments are closed.

Arkiv