Operasångerskan Maria Callas hyllas i Kalmar


… imorgon men tyvärr, tyvärr har jag ingen möjlighet att se konserten. Jag hade så gärna velat se föreställningen och mezzosopranen Katerina Roussous tolkning av denna legends liv, men jag är dessvärre bortrest på annat håll. Så himla synd.
Maria Callas var 1900talets främsta sopran och det är nu drygt 40 år sedan hon hon dog så Grekiska ambassaden satte upp hyllningskonserten och min vän Maria Kehagia från Kalmar, som oxå sitter i styrelsen i Kalmar Teaterförening, är den som kommer ta dit hyllningskonserten den 28e april.
Så, så synd att jag missar detta.

(Ännu mer synd är det att det finns korkade, verklighetsfrånvända små wannabes som kallar sig som henne, och tror säker oxå att dom är som den riktiga Maria Callas var, dvs classy, vacker, elegant och sofistikerad. Vilken förolämpning).

Nåväl, lyssna och njut på detta:

.. och har ni möjlighet att gå på föreställningen den 28e april i Kalmar, gör det!

Comments are closed.

Arkiv