En helg i WTHellets tecken

… och det var väldigt längesedan jag hade en sådan helg… så nu är det detox som gäller framöver. Och ännu mer löpning.

Jag hade middagsgäster både fredag och lördag. Fredagens middag var bestämd från början, viktväktar-lasagne. Och tur var väl det, för efterrätten som min väninna Nanna gjorde, banoffepaj, var det definitivt inget viktväktaraktigt över whatsoever.. det kan vara det fetaste jag någonsin ätit. Och godaste!

Lördagens middag blev ajvarkyckling med ris. En av mina absolut favoriträtter
. Jag älskar ajvarkyckling. Första gången jag åt det var hos min syster för några år sedan och sedan dess är det en rätt jag lagar hyfsat ofta. Men inte fööör ofta eftersom den är fet som bara den.. det här receptet brukar jag använda.


Jag har inte bara ätit och umgåtts med vänner hela helgen, jag har även varit i metropolen Eslöv och hejat på min systerdotter Anna när hon tävlade i brottning. Hon är bäst i Skåne och tvåa i Sverige. Inte illa!
Nedan Anna i blått strax innan hon gick matchen – och vann.Här med älskade fisungen Aliki ❤

Nu förbereda kommande vecka. Utöver det vanliga, alltså kundbesök, intervjuer, seminarier och lunchmöten så ska jag oxå en sväng till Göteborg (för mitt uppdrag på Region Skånes räkning), vara speaker på LB07s hemmapremiär mot Kristianstad och ej att förglömma, besöka min naprapat.
Det har oxå blivit ”det vanliga” lately, att besöka naprapaten. Min armbåge har blivit bättre, men fortfarande är det långt ifrån bra. Förra veckan var jag överlycklig för då kände jag att jag var så gott som helt återställd – vad jag glömde var att jag gick all in på full dos diklofenak och alvedon. Klart jag var ”återställd”! Men samma dag som jag slutade den sex dagar långa kuren gick jag alltså tillbaka till ruta ett. Det var tungt. Jag trodde ju att jag var frisk. Men jag har förtröstan – det kommer bli bra. Det är bara en frågan om tid..

Ps, att det har blivit ”vanligt” att jag går till naprapaten varje vecka är absolut inget problem, tvärtom, hehe 🙂

Tooodelooo folket, önskar alla fina människor en fin kommande vecka!

Comments are closed.

Arkiv