Folk är sjuka i huvudet

Såg en artikel i Expressen om nedan par, där tjejen fick en massa hatmail för att hon som är kurvig, har en vältränad kille.

Alltså ärligt talat. Vaddå ”varför ska en kurvig tjej få honom”?? Folk är sjuka i huvudet. Hur kan man ens komma på tanken att irritera sig på något sånt? Eller att man anser sig ha rätten att ens uttrycka sin eventuella avsky? Hur mycket tid över har man egentligen? Idioter.

Detta påminner mig om mig och min första kärlek I (eller H om man vill). När jag träffade honom var jag inte i toppform och han var. Fastän han aldrig påpekade min vikt, så blev det ett problem för mig. Till skillnad från tjejen i artikeln blev jag fixerad vid min vikt. Där och då började mina ätstörningar. Jag var 20 år gammal. Jag tänker tillbaka på mitt tjugo-åriga jag och önskar att jag då hade den här tjejens styrka. Jag önskar att jag hade varit lite snällare mot mig själv. Men det var jag inte. Nu nästan trettio år senare är jag definitivt det. Tur är väl det!

… och till folk som har problem med sånt här: ärligt talat, skärp er.

2 Responses to Folk är sjuka i huvudet

  • Jeanette says:

    Den siste idioten är inte född. Stackars våra unga tjejer och idealen dom strävar efter. Hoppas många läser din blogg och inser att dom duger som dom är. ❤️

  • Richard says:

    Mindre vetandes varelser med mycket låg självkänsla. Som borde knipa käft o inget annat. Som vanligt har du sunda åsikter och värderingar Bellis!

Arkiv