På nytt uppdrag – på Region Skåne!För ca två år sedan var jag på väg in på Region Skåne för ett uppdrag. Det blev inte av då, det drog ut på tiden, och till slut rann det ut i sanden.
Men nu, två år senare fick jag alltså en ny förfrågan från regionen – och guess what, det passade mig perfekt i tiden! Jag hade ett annat uppdrag på gång med en annan uppdragsgivare, men den uppdragsgivaren sköt upp vårt samarbete precis när regionen hörde av sig. Så det var verkligen meant to be!
Och snabbt har det gått, allt som allt en process på ca 1,5-2 veckor (!), vilket måste anses som rekordsnabbt! När jag pratade med regionen för två år sedan var processen igång i flera månader.

Jag är hursomhelst så oerhört glad över den här möjligheten! Region Skåne har jag länge velat komma in på. Jag har iofs inte ”jagat” uppdrag där, det är faktiskt dom som har kontaktat mig. Men jag har velat komma in där. Och nu har jag det! Så sjukt tacksam och ödmjuk för förtroendet.
… och jag vet inte sist jag hade eget rum! Eller egen postlåda – if ever!, eller en egen skylt utanför min dörr – med whiteboard-tavla som man kan skriva meddelanden på 🙂

… eller när jag sist jobbade med PC, hahhaa.
Jag har varit på mitt uppdrag sedan mitten på februari och jag stortrivs. Lär mig massor hela tiden. Framförallt om hur mycket politik man måste ta hänsyn till.. Lärorikt, som sagt. Jag älskar det!

Men! Jag älskar även mina andra jobb, som naturligtvis står kvar – jag är såklart fortfarande på Appointed & Inovshop. och det rullar på som vanligt – därav att Region Skåne (eller andra uppdrag som jag tagit) bara varit på högst halvtid.
Att jag tar halvtidsuppdrag lite då och då är något jag behöver för min egen skull. Jag behöver ingå i ett sammanhang emellanåt för att fortsätta utvecklas och utmanas.
Vad jag ska göra på regionen? Projektledare för ett årligt återkommande nationellt event som handlar om kliniska studier – fattar ni hur roligt det här uppdraget är!!!
Wish me luck, folket och keep smiling.
Livet leker <3

5 Responses to På nytt uppdrag – på Region Skåne!

Arkiv