Jag är den snällaste personen ni känner

… but sometimes …


Japp.. så är det. Det är en inte så bra egenskap jag har. Att jag kan bli riktigt evil.
Men, naturligtvis är jag det inte bara sådär, eller mot vemsomhelst. Det vet alla som känner mig och förhoppningsvis vet även ni det, majoriteten av mina ca 30-40.000 (!!) läsare per dag. Att det måste ju vara mot någon som gjort mig något. Som på något sätt gett sig på mig och/eller mina nära. Som karma förmodligen oxå skulle vilja fick sig en släng av mitt förakt – och ibland mitt medlidande faktiskt … (för det är uppriktigt synd om vissa människor..).

Jag skulle aldrig vara nedlåtande, taskig eller tala illa om någon som inte gjort mig något. Jag är som sagt den snällaste människan som finns, men om man sårar mig kan jag förmodligen vara kapabel att göra allt i min makt för att förgöra dig.
Notera ”kan”. Det beror på vem och vad man har gjort mot mig. Och hur hämndlysten jag är just då. Det är inte helt säkert att jag ens orkar hämnas eftersom jag sällan ägnar lowlives jättemånga tankar… jag är övertygad om att karma kommer slå till oavsett.

För ordningens skull vill jag lägga till att jag personligen aldrig kommer lyfta ett finger för att hämnas på någon. Nejnej, det är så under min värdighet. Jag kommer förmodligen vara helt oskyldig..😈

.. så därför… don´t push my bitch-button.

One Response to Jag är den snällaste personen ni känner

  • Natascha says:

    Du är väll bara mänsklig som alla vi andra. Alla kan bli förbannade!
    Kramizar / N

Arkiv