Förlåt om jag tjatat om mitt event på …

Syna! Men jag har verkligen varit så glad över att få frågan – det handlade ju om Malmö, världens bästa stad! – och nu när det är över så kan jag bara konstatera att det gick jäkligt bra! Puh!
Sådana här A4-sidor var tejpade lite överallt, kul 🙂

Eventet var knökfullt. Så fullt att folk fick stå längs väggen (!). Underbar känsla. Sorry ni som fick stå..


Då ser jag fram nästa event som jag ska förbereda mig på!

… och förmodligen har jag en riktigt rolig sak att avslöja snart.. ett grymt prestige-uppdrag coming my way.. shit, can´t wait…
Imorgon kommer jag kunna berätta ATT jag har fått det (hehe) och nästa vecka, VAD jag har fått.
Livet leker, tata folket och kärlek till alla <3

2 Responses to Förlåt om jag tjatat om mitt event på …

 • Matilda Johansson says:

  Ditt liv alltså! Du verkar ha världens roligaste liv! Önskar jag hade kunnat få följa dig under en dag och uppleva allt som du ser, gör och upplever. Du är en otrolig förebild och jag har lärt mig så muyckt av dig utan att ens ha träffat dig någon gång. Jag tänker vara precis lika cool och frammåt som dig <3
  Tack för att du delar med dig!!

 • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

  Men tack så mycket Matilda! SÅ himla snällt sagt 🙂 Ja, jag älskar mitt liv. Jag älskar mina jobb och uppdrag och känner mig tacksam och ödmjuk över att jag har förmånen att få jobba med det jag vill.
  Och jag är helt övertygad om att du oxå kommer vara precis ”lika cool” – men inte framöver, utan redan nu är du coolast i stan!
  Tack än en gång för snälla ord <3

Arkiv