Jag ska leda SYNAs event på Näringslivsdagen :)

Så ärad och stolt över att ha fått frågan! Klart jag tackade ja!
… men mest tacksam, glad och stolt är jag över att mina döttrar är stolta över mig. Egentligen det enda som matters för mig. Att kunna vara en förebild för mina döttrar. Att rakryggat kunna se dom i ögonen och alltid finnas där för dom <3
Jag är så tacksam för bandet vi har. Mina barn vet att jag alltid sätter dom i främsta rummet – no matter what.
Gissa om jag blir glad när dom delar det på sin facebook …


Här hittar man mer om dagen och talarna: http://www.malmonaringslivsgala.se/2018/om-galan/

Och om Syna: www.syna.se

… men naturligtvis kommer ni på mitt event, eller hur 🙂

”13:00

Vad är det som är så speciellt med Malmö?
Industristaden har blivit småföretagarstad, men hur mår Malmös näringsliv? Vilka utmaningar finns inför framtiden? Vad är vi bra och mindre bra på redan idag? Med hjälp av fakta, ny statistik och sina skilda infallsvinklar och erfarenheter får du en ny bild av Malmös näringsliv av vår panel. Malmö stads näringslivsdirektör Pehr Andersson, kreditupplysningsföretaget Synas styrelseordförande Harald Stjerna, Topp Design & Innovations vd James Haliburton och huvudjägaren, entreprenören och ledaren Daniella Kallaris Ibis samtalar, presenterar och ger dig nya infallsvinklar på ett näringsliv som vi alla är en del av, men kanske inte vet tillräckligt mycket om.
Lokal: Live 10″
 

Varmt välkomna!… och nu back to work, jag skriver manus 🙂

Comments are closed.

Arkiv