Vad som ingår i mamma-paketet

… och självklart i pappa-paketet med.
Jo, att göra allt för sina barn. Once man får barn så sätter man inte sig själv längre i främsta rummet. Alla mammor eller pappor förstår inte det dock. Det tycker jag är så sorgligt.
Jag har många gånger skrivit om deadbeat dads and moms och jag tänker inte göra det idag igen.
Nä, idag ska jag skriva om hur stolt jag är över mina döttrar och hur tacksam och glad jag är över att dom har så mycket faith in me, att deras förtroende för mig är orubbligt. Dom är så tacksamma oxå över ”allt” jag gör för dom – men det gör jag med nöje. Herregud, det är mina barn! Om jag kan köra dom eller hämta dom från någonstans – varför skulle jag inte göra det? Jag kan ju! Precis som dom hämtar och lämnar mig om det behövs. Man ställer upp för varandra. Man hjälps åt.
Och när ekonomin tillåter så fulltankar jag deras bil eller ger dom pengar bara sådär. Varför? För att jag vill och kan. Nej, jag överöser dom inte med pengar, för att jag inte har råd, men jag ger dom ändå allt jag kan.
Tyvärr är inte alla föräldrar lika generösa fastän dom mycket väl har ekonomin till det. Dom är bara snåla och tänker endast på sig själva. Patetiskt.
Det händer att jag får ”klagomål” på att jag curlar mina barn med resor, pengar, kläder mm – men är det att curla när man vill hjälpa dom? Varför ska jag inte göra det när jag kan?
Anyway, nedan inlägg gjorde min Elena på Facebook. Jag blev så rörd.

.. och nedan meddelande skrev min Micaela till mig när hon bodde i Skottland. Jag grät floder.

”Saknar dig jättemycket ❤
Är så excited inför onsdag, har så mycket att visa dig!
Att vara ifrån familjen har verkligen fått mig och förstå hur mycket du har gjort för mig och Elena, så mycket tid och kärlek du har gett oss. Det har aldrig funnits en tid i livet då jag undrat ”var är mamma”, för du har alltid varit närvarande. Vi har fått se världen tack vare dig. Alla resor du har tagit oss på, alla platser vi har fått se tillsammans, alla nya kulturer vi har upptäckt och alla dom bilresorna genom Europa har lärt mig så mycket. Allt jag är idag, har jag dig att tacka för. Jag har aldrig behövt oroa mig för något, att inte ha mat på bordet eller tak över huvudet. Ser dig som en gigantisk och mäktig mur som inte går att fälla, och bakom muren har jag och Elena stått, så säker har du fått mig att känna. Och varje gång vi åker flygplan eller åkte hiss när vi var yngre och vi var så rädda ”ni ska aldrig vara rädda när ni är med mamma” ❤
Du inspirerar mig varje dag, så mycket bra har hänt i Skottland, och varje gång jag har stått inför en utmaning har jag alltid tänkt ”hur skulle mamma göra detta?” Du är en sån jäkla cool morsa, och jag är så glad att just du är min morsa.
Du är BÄST, och jag menar det. Du är i särklass den bästa mamman i hela världen. Ja, störig är du ibland haha, men du är min morsa och jag älskar dig otroligt mycket ❤ ❤”

Som sagt, jag grät floder efter detta meddelandet..

Har jag världens bästa barn or what alltså!
Älskar mina döttrar beyond vett och sans <3
Nu ska jag bara njuta av bandet som vi har. Som är det värdefullaste jag har.

6 Responses to Vad som ingår i mamma-paketet

Arkiv