Nära-döden-upplevelse

Influensa 2018 var verkligen influensan from hell. Jag råkade ut för den i år. Det började så fort vi landat när vi kom hem från Rom. Jag skrev då att jag ”kan ta det”, att vara sjuk alltså. Yeah right, såhär i efterhand.
Jag kände mig lite dålig men jobbade ändå. Samma sak dagen därpå, tog ett lunchmöte som jag hade bokat. Efter mötet åkte jag raka vägen hem och lade mig. Sen bröt all hell lose. Jag fick feber, hosta, huvudvärk, ont i öronen och halsen.
Såhär sjuk har jag inte varit på 18 år (!)
.
Jag trodde på allvar att jag skulle dö i helgen. Jag grät av smärtan i halsen och huvudet. Kändes som att halsen höll på att brinna upp och huvudet explodera. Tabletterna hjälpte inte (alvedon och ipren), jag kunde inte sova, näsan rann hela tiden och det kändes som att jag skulle hosta ut mina lungor. Fy fan vad sjuk jag har varit.

Timingen kunde heller inte vara sämre: vi har asmycket att göra i alla våra bolag just nu. Min stackars partner in crime Patricia har verkligen fått slita. Jag har kunnat jobba lite idag och igår. Svarat på mail och telefonsamtal, men fysiska möten orkar jag inte ta. Jag ligger fortfarande på soffan hela tiden – och det är såååå jobbigt! Försöker gå upp men blir helt slut direkt.
Två rekryteringar blev iallafall klara idag, tjohoo!

Men visst är jag snygg ändå..? (Not).

Jag har fått strikta förmaningar att inte friskförklara mig själv för tidigt. Att det är väldigt viktigt att jag låter mig bli frisk innan jag kör för fullt igen. Jag förstår det.. men.. på fredag måste jag vara frisk. Jag ska leda en kickoff nästa vecka, jag har flera intervjuer som jag måste genomföra för en ny kunds räkning. Patti har fullt upp med vårt andra bolag, Inovshop.

Och såhär i EM-handbollstider, min dotter tog nedan bild och tvingade mig sträcka upp armen, haha. Klarade det med nöd och näppe…

… och på tal om mitt inlägg häromdagen, om att alla mina svärmödrar alltid älskat mig, mina barns farmor ringde mig faktiskt och undrade hur jag mådde. Vi är vänner på facebook och hon såg att jag är sjuk. Hon undrade om jag behövde hjälp, hon ville så gärna hjälpa mig. Supergulligt av henne, verkligen jättefint <3

Stay healthy folket, influensa 2018 är inte att leka med… tata!

3 Responses to Nära-döden-upplevelse

Arkiv