Alltså, det här med botox, fillers och allt vad det heter

Alla ni som botoxar ihjäl er (alltså överdrivet mycket) på diverse ställen i ansiktet, jag måste uppriktigt undra om ni tycker att ni ser bra ut. Alltså, verkligen ser bra ut? När läpparna är så onaturligt stora?
Eller med kindben som når er till pannan? Okej, jag överdrev lite där, men ni fattar vad jag menar.
Eller att ni inte kan rynka pannan?
Man ser så himla tydligt vilka som har botoxat ihjäl sig – men man kan ändå inte gömma sin ålder, oavsett hur desperat man vill dölja det..
Alltså, jag är uppriktigt förvånad över varför man vill se ut så? Jag förstår inte det. Det är ju inte ens snyggt.
Jag har träffat en & annan som har botoxat sig, men inte till förbannelse, utan det ser faktiskt hyfsat naturligt ut.

Sen ser jag massor med unga tjejer med läppar stora som tefat – det fattar jag överhuvudtaget inte! Snygga, söta tjejer, men som ser sjukt fula ut i dom läpparna! Varför, liksom? Varför??? Det är ju inte ens snyggt. Dessa tjejerna förfular sig.
Och så undrar jag om man inte är rädd?? Tänk om man end up like nedan??


Jag tycker det är så himla synd när jag ser uppenbart vackra tjejer som tyvärr förfular sig och ser helt onaturliga ut när dom förstorar sina läppar på det viset. Himla synd. För dom blir verkligen inte snyggare. Tvärtom.
Jag har inte sett en enda ung tjej som ser snygg ut. Däremot har jag sett kvinnor i min ålder som botoxat sig, och som inte tagit i för kung och fosterland, utan botoxat väldigt väldigt lite – det ser naturligt ut.
Men dom läpparna på unga tjejer alltså.. nej.. ser hemskt ut.
Och fy även för dom som ändå utför dessa läppförstoringarna på osäkra unga tjejer.

.. och jag är oändligt tacksam att inte mina döttrar gör det. Extremt tacksam. Därmed inte sagt att jag älskar allt mina tjejer gör, men just detta är jag så sjukt tacksam att dom inte gör (eller några andra ingrepp heller, för den delen). Det är ju så fult!
Detta är min högst personliga åsikt och jag vet att alla inte delar den, vilket är helt okej. Tur att smaken är som baken 🙂

2 Responses to Alltså, det här med botox, fillers och allt vad det heter

Arkiv