Mellandagskoma

… mat- och sömnmässigt.
Hade vänner över på middag igår och har fortfarande inte återhämtat mig, känns det som. Det blev sent, vid 03 la jag mig. Det var längsedan jag sist gick till sängs så sent, men vi hade så himla trevligt. Många skratt, härliga samtal och grymma tjejer!


Min mammas julgran av broccoli, blomkål, morötter, tomater och lite paprika – hon är så grym!
Och nedan min mammas kourabiedes, melomakarona och otia, vid lussebullarna (som faktiskt min Micaela & jag gjort).

Hade gärna varit uppe hela natten, men hade möten hela dagen. Och jag var nog inte mitt gamla vanliga alerta jag, hahha. Jag somnade faktiskt på soffan när jag kom hem. Var så sjukt trött.
Men nu är jag pigg igen och fortsätter jobba lite till – jag ska leda ytterligare en kickoff i slutet på januari och förberedelserna är i full gång – samtidigt som jag håller på med några rekryteringar för kunders räkning…
Världens bästa jobb, som sagt. Love it <3

…. och god fortsättning alla fina där ute!

Comments are closed.

Arkiv