Dear Santa, I can explain …Den är så sant. Julklappar är bra, men kärlek är betydligt bättre. Därför behövs ingen förklaring till Santa, haha.
Skämt åsido, julklappar brukade vara viktiga för mig. Det är det inte längre. Det är viktigt för mig att ge till barnen, såklart, men det är inte längre viktigt om inte jag får.

Det verkade ändå som att jag varit snäll i år (oxå), för jultomten kom till mig iallafall.

Ett fint silverfat, mysstrumpor, hårklämma, doftljus Voluspa, Rituals deodorant, silvrigt block (för det matchar en av mina jackor, haha) och ansiktskräm som råkar vara antirynkkräm, men avsändaren bedyrar att jag inte aaaaallls är rynkig… 🙂 faktum är att jag inte bryr mig det minsta om rynkor och jag skulle aldrig få för mig att ta till kirurgiska ingrepp för att bli av med rynkorna. Jag är 47 år, det vore konstigt om jag inte hade några rynkor…

Tomten i år blev Micaela, och sen kom en till (!)

Nedan mina döttrar med syrrans barn, kusinerna Aliki, Anna & Dimitris. Brorsan med frun och barnen Philip & Matilda firade inte julafton med oss i år.Mina fantastiska föräldrar pappa Michael & Mamma Toula <3
… och mina fantastiska döttrar Elena & Micaela <3

Mina stoltheter.. så vackra, så vackra.
Och intelligenta, book- and streetsmarta, snälla, omtänksamma, vänliga, trevliga, roliga, generösa, hjälpsamma, kloka, godhjärtade, väluppfostrade, drivna, ambitiösa, målmedvetna… listan kan göras hur lång som helst.
Jag älskar att mina barn besitter dessa fantastiska egenskaper, och att dom verkligen vill något med sitt liv. Yttre skönhet är inte det viktigaste, det är den inre skönheten som räknas. Och mina barn är blessed med båda. Jag är så tacksam.


Idag är dagen vi egentligen firar jul, alltså juldagen, och det innebär att familjen samlas igen, brorsan oxå denna gången, och det innebär att vi kommer äta ihjäl oss idag oxå, haha.
Så… God Jul, igen.

Som jag älskar min familj <3

Comments are closed.

Arkiv