I never lose …


… I either win or learn …
Men ibland så förlorar man mot någon som absolut inte är en värdig vinnare. Och den känslan är lite jobbig att ta in. Jag menar, ska man förlora så ska man förlora mot någon som är bättre. Jag har förlorat mot motståndare som inte ens är värdiga att kallas motståndare. Som inte ens spelar i min liga. Kaxigt sagt, jag vet. Men ändå sant. Efter sjutton år i branschen så vet jag vad jag kan och vad jag går för.
Jag har dock fått upprättelse när upphandlaren insett sitt misstag och sedan har affären hamnat där den ska, hos mig.
Jag pratar alltså om affärsrelaterade saker.

Om jag har förlorat i privata sammanhang? Aldrig. Privat finns bara lärdomar. Visst har det funnits en & annan förvirrad och desperat liten pajas som trott att dom kan spela i ligan där man har integritet och värdighet. Där man har respekt för sig själv. Men dessa blev snabbt varse att dom inte hade här uppe bland oss med självaktning att göra. Oxå kaxigt sagt, jag vet. Men återigen, jag vet vem jag är, jag vet vad jag går för, och jag vet definitivt mitt värde. Sagt i all ödmjukhet och inte med näsan i vädret. Däremot med huvudet högt.

Lite kul är det att jag även privat faktiskt fått upprättelse, av två ex tillochmed. Hehe, kändes gött att höra att ”jag har nog gjort mitt livs misstag”… jajamen, det har du! Men det är lugnt – jag tackar dig/er för det – för jag lärde mig oxå något 🙂

.. och så gillar jag nedan lite roliga ord.

Tata folket, kom ihåg att behandla andra som ni själva vill bli behandlade <3

4 Responses to I never lose …

 • Jeanette says:

  Kändisrekryteraren i Malmö number one! Du är bara så bäst Bella !!
  Upprättelsen av TVÅ ex??? M visste jag, A också!????
  Pozzzzz

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Nope, inte A. Tyvärr.
   Någon annan 🙂

 • M Persson says:

  Man måste beundra dig. Finessen att vara kaxig men ändå på ett smakfullt, ödmjukt sätt. Hattavtagning. Å andra sidan har du torrt på fötterna. Du är en erkänt duktig rekryterare.
  Känner väl till dig i affärssammanhng men inte privat, är förvissad om att din ära och heder är lika stor även där.
  Hattavtagning.
  God Jul.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Åh tack!
   Hade lite svårt att utläsa Hattavtagningen först Hahaha :-))
   Verkligen tack, snälla ord

Arkiv