Another intensiv helg läggs till handlingarna snart!

Känns som att jag bara har tuffa veckor lately, men även denna har varit hyfsat intensiv..
Mitt moderatorsuppdrag för Victoria Park är modererat och klart. Det gick bra. Men det finns alltid sånt som kunde bli bättre.. jag är som sagt väldigt kritisk när det gäller mig själv. Men ”lysande” var ordet min uppdragsgivare använde om min insats, och det är mycket bättre än mitt ”bra” 🙂 Sjukt ödmjuk och tacksam är jag för det.

Och som alltid är jag ganska urladdad efter ett moderator/konferencieruppdrag. Först efteråt slappnar jag av, och då kommer tröttheten över mig. Och när jag är som tröttast så har jag ändå en massa annat kul bokat efter jobbet.
Tex var vi ett gäng som överraskade vår väninna Despina som har fyllt 50, vi åkte bl a över till Christiania, första gången jag var där. Det var första gången för oss alla nästan. Första och sista gången för mig iallafall.

Vi strosade runt lite i Köpenhamn och sedan åkte vi hem.

Här med födelsedagsbarnet Despina och min syster Dora.
Tyvärr var jag inte med på middagen som vi oxå hade arrangerat för Despina senare på kvällen, för jag var sedan långt tidigare inbokad på en annan tjejmiddag, hos Nanna.

Mycket god mat och riktigt trevligt sällskap. Älskar sådana tillställningar!
Och ikväll var jag på mingel hos Magdas nya kärlek Staffan, vi hade så trevligt!

För första gången spelade jag julklappsspelet, och nedan paket hade jag siktat in mig på från allra första början – och jag fick det! Men shit så många gånger det togs ifrån mig, hahahha.

… och idag, den 10e december påminner facebook mig om att det var på dagen två år sedan jag åkte till Skottland, till min Micaela som bodde där då … tack o lov är hon hemma igen, men nu har jag mitt andra barn utomlands ..

… så jag påminner mig själv om att det idag är mindre än två veckor kvar tills min Elena äntligen kommer hem från Rom för att fira jul hemma <3 som jag längtar!

… och nu är det dags att ta itu med planeringen för kommande vecka – ja, det blir intensivt… men hey, you know I love it!
Tata alla fina människor där ute, stressa inte ihjäl er inför julen!

Comments are closed.

Arkiv