Ytterligare en galen vecka läggs snart till handlingarna

Även denna veckan har varit helt galen. Kundbesök, kandidatintervjuer, kandidatpresentationer, företagsfotografering, förberedelser för ett event som jag ska leda i Nyköping om ett par veckor, och så pitch på en VD-tjänst som jag hoppas mycket på… Jag har hållit mig sysselsatt medandraord!
Som om inte min ”arbetsbörda” (fast ni vet att jag inte klagar, har ju världens bästa jobb) varit nog under dagtid, så har jag haft vänner över på middag hemma fem (!) kvällar denna veckan: måndag (Cecilia & Yvonne), tisdag (Lotta), torsdag (Jeanette), fredag (Evi, Maria, Irena & Maggi) och igår (Jannis, Anna, Peter, Magda, Staffan & Happy). Puh!
På onsdagen var jag bjuden till Magda och idag söndag ska vi äta middag hos morsan. Men jag har så mycket mat över från igår… hur många souvlakia som helst.. som kommer från Restaurang Akropolis. Supergott!

.. och med xoriatiki salata, tiganités patates, tzatziki & melizanosalata a la mamma Toula blev det blev det perfekt.

Vi hade en riktigt rolig kväll med många asgarv, hahaaha, fast de var inte så konstigt med det gänget 🙂

Nu hemma efter en härlig middag hos morsan med resten av familjen. Som vanligt går man aldrig tomhänt hemifrån mina föräldrar. Man får alltid med sig något; allt från mat & frukt till kakor eller tvättade kläder – alltid är det något.
Mina älskade föräldrar. Som jag älskar dom.

Men nu ska jag bara ligga på soffan och kolla på Netflix.
Trevlig söndag folket, tata <3

Comments are closed.

Arkiv