Mission accomplished – #köksrenoveringdag15 – sista dagen!

Idag (fredag) – igår egentligen eftersom klockan är past midnigth – blev mitt kök klart! Tre veckor sa hantverkarna, tre veckor tog det. Det var annars min största farhåga, att det skulle dra ut på tiden.
Jag har levt i en röra i tre veckor men shit så värt det det har varit. Sååå värt det. Jag fullkomligen älskar mitt nya kök. Tokälskar det faktumet att väggen är borta. Att jag har ett öppet kök. Och att jag valde det svarta kaklet till slut ändå.
Shit så nöjd jag är!


Dom som gjorde det, Robert & Wojtek från Dolec Express – rekommenderar jag verkligen varmt!

Kom alltid i tid (och tidigare!), jobbade hårt och var dessutom väldigt trevliga och roliga. Kommer nästan sakna dom, hahaha. Vet att vi ses snart igen dock, jag har en del jobb som behöver göras hemma – tex byta mina fönster och måla om resten av huset.
Vid tillfälle ska jag även skaffa den där öppna spisen.. jag har ju redan en skorsten, så det ”värsta” jobbet är klart.

Nu börjar jobbet med att städa…. shit, det kommer ta sin lilla tid…
Tata gott folk – hoppas ni älskar ert kök lika mycket som jag gör <3
Låt mig hållas, ok?
🙂

6 Responses to Mission accomplished – #köksrenoveringdag15 – sista dagen!

 • Richard says:

  Riktigt snyggt blev det! Öppet och luftigt. Var ska bordet stå?
  Gubbarna ser rätt trevliga ut dom med 🙂
  Njut av ditt nya kök Daniella!

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Tack!
   Bordet ska stå i mitten, mellan fönsterna 🙂

 • Jeanette says:

  Herregud så fint!!! Tack för att vi fick följa din köksrenovering resa. Man blir ju sugen på att renovera själv där hemma! Älskar ditt kakel ja hela ditt kök är fantastiskt fint!
  Grattis och njut 🙂

 • Pernilla says:

  Så fräscht öppet och luftigt! Gillade allt! Ditt kakel och svarta vitvaror så coolt!
  Är det vit högglans på skåpen? Ikeas kök eller?
  Riktigt fint blev det! Njut av ditt fantastiska kök! :-*

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Tack snälla!
   Det är inte högglans, det är vit matt. IKEAs Voxtorp.
   Njuter för fullt – tillochmed när jag städar, hahah

Arkiv