Som om det inte räckte med ”The Bachelor” ….

… nu har jag även fastnat för ”The Last Resort” som kommer direkt efter ”The Bachelor” på tisdagar…

Vad ”The Bachelor” handlar om vet ni redan, och ”The Last Resort” handlar om fem par från Australien som har fyra veckor på sig att lappa ihop sina relationer, eller gå skilda vägar.

Måste småskratta lite för mig själv, det första jag tänkte på var faktiskt min ex-särbo – inte för att vi hade platsat bland ”The Last Resort”-paren. Såå länge var vi inte ihop att vi hann skapa eller få den sortens problem.
Nej, jag tänkte på ex-särbon för att han undrade alltid hur jag ens kunde titta på ”The Bachelor”. Och hade vi fortfarande varit ihop hade han alldeles säkert undrat hur jag kan titta på ”The Last Resort” oxå… I ärlighetens namn måste jag ge honom rätt; det undrar jag med!
Jag blir inte intellektuellt stimulerad direkt. Men jag tycker ändå det är roligt att titta ibland … jag gillar att kolla på hur folk beter sig, gillar att kolla hur dom agerar i vissa situationer.
Och jag vill understryka att jag överlever om jag missar något avsnitt. Jag följer alltså inte detta slaviskt.

… för övrigt kan jag fortfarande inte förstå hur man ens kan vara med i ”The Bachelor”.
Att dejta framför kameran och att finna sig i att vara en av tjugo brudar (!) som dejtar samma man. Det har jag lite svårt att förstå att man kan göra..

Köksrenoveringen undrar ni kanske? Well, idag hade jag inga hantverkare här – dom kommer inte vidare utan bänkskivan, och den kommer imorgon torsdag.

Tata gott folk, trevlig kväll 🙂

Comments are closed.

Arkiv