Yes, #köksrenoveringdag11 och #MarkusRosenberg in da house!


Två veckor down, one more to go och sedan är mitt kök fääääärdigt! Alltså, jag längtar så mycket tills jag får se resultatet. Så mycket! Tycker att dessa två veckorna har gått relativt snabbt, faktiskt. Tacksam att min pappa men även min Micaela har varit hemma med hantverkarna när inte jag har kunnat.
En vecka kvar alltså… kommer gå fort!

Idag kom Markus Rosenberg till vårt kontor för att fotograferas av mästerfotografen Max Alm-Norell! Coolt!

Jag gratulerade honom till det tjugonde SM-guldet, och han var så oerhört trevlig, sympatisk och vänlig! Och snygg!
Jag bad om autografer till mina syskonbarn som han glatt skrev. Inga divafasoner eller så, utan bara genomtrevlig.

Efterjobbet var jag på afterwork, det blev inte särskilt sent för jag ville hem och umgås med min vackra Micaela <3

Livet är underbart!

Comments are closed.

Arkiv