Har ni oxå tröttnat på samma rubrik?

Jag har faktiskt, lite.
Idag är vi iallafall inne på nionde dagen av min köksrenovering och såhär såg det ut när jag stack till jobbet imorse:

Delar av kaklet var på plats.
På andra sidan väggen var det oförändrat, alltså ingenting på väggarna.
När jag kom hem efter jobbet – eller rättare sagt, efter min afterwork med älskade vännerna Tomas & Magnus, såg det ut såhär:

Kaklet på plats och ytterligare två skåp på plats! Det går undan! I skåpet närmast fönstret ska mina ugnar vara. Där ska även min kyl/frys stå.

Idag fick jag veta att min granitskiva kommer på torsdag nästa vecka och att köket kommer stå klart i slutet på nästa vecka. Iiiiihhhhh!! Som jag längtar!! Måste boka städning och fönsterputsare. Och så måste jag hitta ny matta (även till mitt vardagsrum, vill ha ny matta där oxå).

Som sagt, längtar så!!

Comments are closed.

Arkiv