#Köksrenoveringdag8

Alltså, ska varenda inlägg handla om min köksrenovering, undrar ni säkert. Well, det verkar inte bättre, hahhaha.
Skämt åsido, intresset är tydligen enormt (!). Folk är mycket intresserade av renoveringar. Jag märker det på min statistik som ökat till ca 40.000 (!!) per dag. Kanske inte bara på grund av just köksrenoveringen.. kanske även för att jag börjat skriva om mer privata saker.. trust me, det kommer mer. Jag är inte klar än…
Tillbaka till köket 🙂 delar av skåpen har kommit på plats och kaklet ska tydligen sättas upp imorgon.


Härligt att se lite resultat! Väggarna och taket är målade igen, imorgon målas dörrkarmarna och fönsterna.

… och på dagens löprunda, 7km om någon undrade, tyckte jag det var passande att ha min MFF-tröja, Svenska Mästare som vi ju blev för tjugonde gången! Ja, du läste rätt. Tjugonde gången!

Dagens låt får bli en av mina running-låtar, The eye of the Tiger!

Påminner mig dels om min barndomsbästis Viktor men på senare år även om Maria Lindberg, såklart!
Tata gott folk, kom ihåg att behandla andra som ni själva vill bli behandlade!

2 Responses to #Köksrenoveringdag8

  • Jeanette says:

    Renoveringar är väl det häftigaste som finns!! Men det är ju inte enbart därför jag åtminstone hänger här! Din blogg är intressant! DU är intressant. Du har så många järn i elden och det händer mycket i ditt liv. Erkänner härmed också att jag är skvallertant av rang!
    Kram!

  • Jeanette says:

    Glömde ju!! Heja MFF!!

Arkiv