#Köksrenoveringdag7 och har jag saknat att ha ett kök?

Ja, det har jag ju. Men jag kan inte påstå att det direkt har gått någon ”nöd” på oss. Jag/vi har absolut inte saknat middagserbjudanden från familj och vänner. Och så har jag varit på en massa event, både frukost- lunch- och efterjobbet-tillställningar, så jag har inte saknat kök ur den bemärkelsen, utan jag är mest trött på dammet och röran här hemma. Att ha det stökigt. Att ha vitvaror i vardagsrummet. Torkar av hela tiden men det går fan inte bort. Lika bra att avvakta tills byggarna är klara… men det klarar jag inte..

Idag kom köket. 623 kg! Det fick ställas i vardagsrummet. Herregud.. varför förevigar jag ens detta??

Men… på nedan bild har byggarna kommit en bit vägen. Jag ser ljuset i tunneln!

.. och från andra sidan..

Och så försöker jag hålla mina hantverkare glada 🙂

Förser dom med en massa godsaker och kaffe, hehe.

Ikväll firade vi oxå min fantastiska pappa som fyllde 78 år ❤ min pappa som är en ovärderlig hjälp i renoveringen. Han sitter här hemma när jag är på jobbet, oftast hela dagar. Jag är så tacksam för det. Jag är tacksam för allt mina föräldrar gör för oss. Och det är inte lite. Världens bästa!

… och här med min Micaela från ikväll – Micaela i min zebrakavaj, haha! Äpplet faller inte långt från trädet tydligen..😎

Comments are closed.

Arkiv