Det där sveket jag berättat lite om …

… det som jag lovat att redogöra för vid tillfälle, det blev jag påmind om när jag såg ett avsnitt av Investigation Discovery häromdagen, som är ett av mina favoritprogram.
Programmet handlade om en kvinna som mördade sin väninna för att väninnan började dejta kvinnans ex.
Jag har oxå råkat ut för en sådan ”väninna”. För ca 1,5 år sedan. Men lugn, jag har naturligtvis inte mördat henne. Om jag ska ta ett straff för någon ska personen vara värd det. Och det är som ni förstår, inte min så kallade ”väninna”. Hon är inte värd ett skit.
Jag såg direkt på min så kallade ”väninna” att hon ville ha min kille första gången hon såg honom med mig. Det var verkligen supertydligt.
Men jag kände mig överhuvudtaget inte ens hotad av henne, av flera anledningar:
Dels för att jag kände henne, jag visste att hon inte är särskilt smart, på nivå så att nästan lågbegåvade framstår som intelligenta i jämförelse.
Sedan för att hon hade (och har fortfarande) ett mycket välförtjänt rykte om att vara med alla.
Men framförallt för att min kille hade berättat saker om henne, saker som var riktigt, riktigt nedvärderande, såsom att hon var smutsig, luktade illa och var allmänt vidrig.

Dessa inte så smickrande och riktigt nedvärderande sakerna berättade jag naturligtvis för min så kallade ”väninna” när jag fick vetskap om sveket jag utsattes för av henne, men tyvärr även av min exsärbo. I ett meddelande till dom båda. Som jag förvisso skrev i affekt, men som jag inte ångrat en sekund. Ångrar bara att jag inte skrev mer.
Och hör och häpna; jag fick veta att min ex-särbo erkände att han sagt alla dessa nedvärderande sakerna om henne (!!) och_hon_var_med_honom_ändå_efteråt (!!!!), – kan ni fatta????
Så ni förstår att denna så kallade ”väninnan” utöver att hon inte är särskilt smart och har välförtjänt dåligt rykte, så saknar hon totalt självrespekt oxå.
Vara ihop med någon som talat så nedvärderande om en??? Aldrig i livet!! Dvs om man är normalbegåvad. Och har lite skam och/eller heder i kroppen.

Hon var inte min allra närmaste kompis, hon bodde i Grekland, men vi umgicks på middagar och drinkar så gott som varje sommar i ca 25 års tid. Jag var dessutom hennes kund i lika många år.
I efterhand försökte hon dessutom förneka att vi ens var vänner. Många skrattade åt det påståendet. Well, det är väl en förklaringsmodell som passar henne. Då framstår hon ju inte som en lika rutten och hemsk person. Tror hon. Hon är riktigt sjuk i huvudet.
Hon är som ni oxå förstår inte insatt i den oskrivna regeln att väninnors killar, nuvarande, eller ex, är off limits. De flesta någorlunda normalt funtade och normalbegåvade människor förstår detta. Men inte hon.
Hon, min så kallade ”väninna” har tillochmed fått stryk av en tjej som heter Lena för att hon låg med Lenas man. Hon var med en Vasos man med.. fast en av männen låg faktiskt aldrig med henne, och för det hade den så kallade ”väninnan” enorma komplex.
En av hennes närmaste vänner har dessutom kallat henne för ”skoupa”, det betyder sopkvast/dammsugare och jag gissar på att det innebär någon som ”är med alla, som tar allt”.
Vi vet alla vilken skoupa hon är” – hans exakta ord, när jag berättade vad hon gjort.
Förvånar mig inte ett dugg. För vi vet alla precis vilken skoupa hon är, alltid varit, och alltid kommer förbli.

Iallafall, att mörda den så kallade väninnan som hon i dokumentären gjorde, varför det liksom?? Varför ens komma på tanken att ta livet av en sådan rutten och motbjudande människa som den här ”väninnan” i dokumentären (oxå) var?
Nu sitter ju kvinnan inne på livstid för någon som definitivt inte ens var värd besväret!
Jag skulle aldrig ta ett straff för den smutsiga lilla sakens skull. Bokstavligen lilla alltså. 1.10 kort med armarna uppsträckta.
Kvinnan i dokumentären kunde väl bara ha gjort som jag gjorde, nämligen att nöja sig med att berätta vilken vidrig och illaluktande smuts den så kallade ”väninnan” är?
Fast jag behövde inte säga så mycket. Folk visste redan mycket väl vem hon är och vad hon går för. Och det jag berättade var varken nyheter eller lögner.
Och jag har berättat allt för samtliga av våra gemensamma vänner och bekanta, i både Grekland och Sverige. Alla vet exakt vad som hänt. Ingen var förvånad…

Mina vänner berättar oxå gladeligen det dom hör och ser, som när hon tex var i min hemstad Malmö på juldagen och mycket desperat erbjöd sig till en gammal fling till mig. En kille hon inte visste något om.
Och så hör jag oxå att hon skämmer ut sig fullständigt på facebook genom att göra inlägg som nästan alltid anspelar på sex eller att hon förtvivlat ber om att man ska bli kär i henne. Suck. Hur patetiskt är inte det.
Att hon har en tonårsdotter som kanske inte borde läsa vissa saker om sin mamma, det ägnar hon inte en tanke.
(Fast.. om man överhuvudtaget ska kunna tänka, så förutsätter det att man har en fungerande hjärna. Det saknar hon).

Nu har hon dessutom flyttat till Sverige i tron att hon skulle leva ihop med min ex-särbo. Tillåt mig gapflabba.
Snacka om att karma bet henne i röven direkt.

Min ex-särbo? Jag kommer aldrig förstå hur han tänkte, att han hade det mycket dåliga omdömet och den extremt dåliga smaken att vara med den där smutsen, det kommer jag aldrig förstå – även om jag tror mig veta varför han gjorde det.
Mycket glädjande är det iallafall att ganska många som känner oss, alltså mig, min exsärbo och min så kallade ”väninna”, oxå var uppriktigt förvånade över hur han kunde gå från mig till den där. Något jag oxå uppriktigt undrat över.
Jag vill av olika anledningar inte gå in på honom. Han gjorde sig av med henne ganska snabbt, han förnekade att han ens var ihop med henne i ett telefonsamtal han och jag hade förra sommaren. Det talar ju lite till hans fördel iallafall.
Hursomhelst så hyser jag inget agg mot honom utan jag önskar honom bara allt gott.
Min så kallade ”väninna” däremot… henne skulle jag inte ens pissa på om hon så stod i lågor…

Och det ironiska är att nu går hon omkring och snackar skit om honom, alltså om min ex-särbo, och säger att han är värsta psykopaten, att han har storhetsvansinne, är sjukligt egenkär, att han är sjuk i huvudet och fullständigt galen – hon säger detta om honom, hon som som tillochmed avslöjade hans mycket privata och ytterst personliga hemlighet. Till flera personer. Personer som uppenbarligen inte kan hålla tyst.
Herregud…hur fan kunde hon göra det?
Hon borde egentligen bara ta och hålla käften och skämmas över vad hon har gjort. Men nej.. hon går omkring och är lyckligtvis ovetandes om hur jävla pantad hon är.

Att ens skriva detta om henne är verkligen så under min värdighet och definitivt inte värt min tid. Men vad kan jag säga, jag fick tio minuter över, hahaha.
Det där avsnittet på Investigation Discovery brought some memories back.. Tur att man kan skratta åt eländet nuförtiden! Och tur att hela denna historien bara inneburit positiva saker för mig. Riktigt positiva saker 🙂

Till alla fina människor där ute: önskar er allt gott! <3

5 Responses to Det där sveket jag berättat lite om …

 • Emma B says:

  Hej och tack för att du delar med dig. Jag har också upplevt detta. Men till skillnad från din erfarenhet så var det min bästa kompis. Vi umgicks sedan barnsben, hängde i vått o torrt och delade på allt. Tydligen också min usling till pojkvän. Båda är nu uteslutna ur mitt liv. Dom är inte tillsammans. Så gick det med det.
  Man kan inte lita på någon verkar det som.

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Tack för din kommentar. Håller inte med om att ingen är att lita på. Det finns visst pålitliga människor. Döm inte alla fina människor bara för att du stött på ett svin. Det finns fina människor oxå – jag lovar 🙂

 • Veronika T says:

  Sånna trash brudar kommer alltid finnas! Vi blir inte av me dom.
  Men fy för att bli ovän med dig!!
  Go Daniella!!!!

 • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

  Håller med om att trashiga brudar alltid kommer finnas. Tyvärr! Men jag tror på karma… och denna specifika trash-bruden har redan fått besök av karma. Ååååå vad det gottar mig, hehe. Och fler karmabesök lär hon få, hoppas jag.
  Nä jag är nog inte så trevlig om man gör som min så kallade ”väninna” gjorde mot mig.
  Men hon är bara en ful liten smuts. Inget mer. Stackarn.

 • Anonymous says:

  Ο Κώστας και ο Μανώλης !! Ναι, ναι απ’την Λένα της μάζεψε η κοντή!! Και ποσυ άλλη θέλουν να την δυρουν!! Ευτιχος εμείς την ξεφωρτοθικαμε λυπόμαστε εσάς που την έχετε τώρα!
  Σε φιλώ κούκλα μου!

Arkiv