BoxLadies

… inte BoSSLadies – även om vi är det oxå 🙂
Helgens tjejmiddag nummer två (den första var FAB9-dinner hos min partner in crime Patricia) och den andra middagen var Box-middag hos min poddpartner in crime Helene, fastän vi har ett litet uppehåll just nu).

Vad är då en Box-middag undrar ni säkert. Det undrade jag med. Det innebär att vi nio som var bjudna på middagen skulle skriva ner vad vi hade för mål kommande år, lägga ner brevet i en box och mötas igen om ett år för att se vad vi har skrivit och såklart, se om vi uppfyllt våra mål.
Det var faktiskt kul. Och utmanande. Man fick liksom tänka till… Vissa skrev jättemycket, andra bara några få rader. Sedan skulle man läsa upp för de andra tjejerna vad vi hade skrivit. Vi var ganska utlämnande och berättade saker ur våra liv. Shit så många olika öden det finns. Det blev väldigt djupt ett tag… alla hade vi någon historia som hade skakat om oss mer än något annat. Vissa mer allvarliga.


Med bästa Helene <3


… och så var det ett roligt sammanträffande för både Patricia & Helene bjöd på samma rätt, kreolsk gryta, hahhaa.
Vilken tur, för det var skitgott!

Det har varit en riktigt härlig helg. Utöver tjejmiddagarna så har jag varit på min bästis´ sons kalas.
Och så har jag delvis renoverat mitt badrum.

.. och om några veckor väntar ett ännu större renoveringsprojekt. Förbereder mig mentalt..
Inför det projektet målar jag om nedan trähylla som jag fick av min soulmate Alexia för en herrans massa år sedan. Vi brukar skratta åt att hon köpte hyllan för nästan 1000kr och kort därpå sänkte IKEA priset till hälften. Typiskt.

Nu förbereda kommande vecka. Tata alla fina människor!

2 Responses to BoxLadies

 • Mimmi F says:

  Hej Daniella! Sådan tjejmiddag ska jag med bjuda hem mina väninnor på!! Så roligt och annorlunda! Får man fråga vad du satte för mål? Eller är det för personligt?
  Super snyggt badrum och du är med så snygg!
  Älskar din blogg och att få följa dig. Tack för att du skriver

  • Daniella Ibis eller Bella Kallaris - välj! :-) says:

   Tack Mimmi för snälla ord!
   Fråga får man alltid, ett av mina mål är att faktiskt få loss tummarna och göra den där resan till New York som jag velat göra så länge 🙂 Så nu måste jag göra den inom ett år!

Arkiv